Yeni Rakı, Yeni Rakı Âlâ ve Yeni Rakı Yeni Seri’nin özel bir harmanı, üç rakı harmanlandıktan sonra ekstradan 1 ay daha dinlendirilmiş. 45.5 derece alkollü.
İyi beyazlanıyor, suyu verince kaymağımsı bir görünüm alıyor.Yoğun ve belirgin anason kokulu. Ağızda da taze üzüm alkolü ve taze anason lezzetleri çok belirgin. Rahat içimli, adeta üç ünlü rakının bir özeti gibi. Aperitif olarak sadece meyveyle bile yudumlanabilecek bir rakı.
96 TL ( + – ) Fiyatlar tadımın yapıldığı tarihe aittir.



Slm
Ben sipariş etmek istiyorum Yeni raki ustaların karışımı. Yurtdışına gönderebilir misin?
Mehmet Ali Coban, yurtdisinda da satiliyor Düsseldorfta bir icki magazasinda adresi
Birkenstr. 86
40233 Düsseldorf
almak isterim.. 5326147814
1 litrelik yeni rakı mevcut
Fiyat 150 Tl
Tel:555 208 35 03
Merhaba,ben size daha öncede yazdım lütfen cevap verin.isim özel yazılı rakı istiyorum,mutlaka ustaların karışımı olmalı en sevdiği o.Ve yurt dışı için.
Şahsi kanaatimdir! İki tane kötü + bir tane iyi = daha iyi bir şey, yapmaz! Bence ” usta” dedikleriniz kimse tekrar gözden geçirin. Burada bahsettiğim ” iyi” yeni rakı âla dır. Bu sebebten güzel bir rakıyı ( kuru üzüm rakısı) karışıma dahil ederek bence mahvedersiniz. Tercihlerimde son sıralarda. Pazarlama stratejisi olarak şişe ve bardak tasarımı güzel onun dışında tercih etmem. O paraya daha iyi bir şey içilebilir.